Ik snap snel

Ik kan goed luisteren.
Ik kan de kern van je verhaal vatten.
Ik zie jou.

Visualiseren

Ik kan inhoud direct in beeld brengen. Ik ben goed in ordenen zodat dit beeld overzichtelijk wordt. Er komt een duidelijke hiërarchie van hoofdzaken en bijzaken op tafel. Hierdoor ontstaat overzicht.

Improviseren

Ik bereid me voor op de situatie die komen gaat. Ik concentreer me dan vooral op kennis over de achtergrond.  Ik maak ook een vaag plan.

Ter plekke zie ik echter 100 keer beter wat er nodig is. En dan kan ik heel goed schakelen.

De vinger op de zere plek leggen

Ik zie waar het wrikt dankzij

Enthousiasmeren

Als ik geloof in de boodschap vliegen de vonken ervan af. Natuurlijk helpt mijn ervaring als entertainer daarbij. Het podium voelt vertrouwd voor mij. Ik ben daar net zo authentiek en ontwapenend als elders.

Vertalen naar doelgroep

Ik kan goed verbinden. Ik snap goed hoe je een verhaal zo kunt vertellen dat de doelgroep erin mee wil gaan. Mijn enthousiasme vindt er gemakkelijk een plek in.

Creativiteit

Ik heb altijd veel ideeën. Ik kan ook met groot gemak bestaande situaties betoveren. Ik ben altijd op zoek naar vernieuwing. Ik wil jouw doelgroep verrassen met een unieke vorm.

Netwerk

Ik heb een groot netwerk van creatieve professionals die ik goed kan aansturen. Ik doe zelf alleen maar waar ik goed in ben.

Ik ben betrouwbaar

Mijn werk voor jou is mijn kind. Ik wil dat het goed terecht komt. Als het bijvoorbeeld nodig is om voor jou een nacht door te halen zal ik dat doen.